Ellos panda sadehaalari

Ellos Kids Sadehaalari Panda, jossa fleecevuori – Musta

Ellos Kids Sadehaalari Panda, jossa fleecevuori – Musta – Sadevaatteet | Ellos.fi

Ellos Kids Sadehaalari Panda, jossa fleecevuori. 56 EUR 74,99 EUR −25%.

Vedenpitävä sadehaalari sopii täydellisesti viileisiin syys- ja kevätpäiviin tai märkiin ja loskaisiin talvipäiviin. Kumimaista materiaalia ja hitsatut saumat. Fleecevuorillinen huppu, jonka pieni upotettu kuminauha edessä auttaa pitämään hupun paikoillaan. Huppu on kiinnitetty painonapeilla. Edessä vetoketju, jonka sisä- ja ulkopuolella painonapillinen tuulisuojalista. Leukasuoja estää vetoketjua nipistämästä ja suojaa kylmältä. Säädettävä kuminauha vyötärön sisäpuolella. Kuminauha ja säädettävä tarranauha hihansuissa. Kuminauha ja irrotettava, säädettävä kuminauhalenkki lahkeensuissa. Heijastinpainatus hihoissa ja lahkeissa. Lämmin fleecevuori kauttaaltaan, paitsi hihoissa ja lahkeiden alaosassa topattu, kiiltävä vuori.

Ellos Kids Sadehaalari Merkurius – Musta

Ellos Kids Sadehaalari Merkurius – Musta – Sadevaatteet | Ellos.fi

Vedenpitävä Merkurius-sadehaalari sopii täydellisesti viileisiin syys- ja kevätpäiviin tai märkiin ja loskaisiin talvipäiviin. … Pandaäiti — 2021-09-15.

Vedenpitävä Merkurius-sadehaalari sopii täydellisesti viileisiin syys- ja kevätpäiviin tai märkiin ja loskaisiin talvipäiviin. Kumimaista materiaalia, hitsatut saumat. Fleecevuorillinen huppu, jonka pieni upotettu kuminauha edessä auttaa pitämään hupun paikoillaan. Huppu on kiinnitetty painonapeilla. Edessä vetoketju, jonka sisä- ja ulkopuolella painonapillinen tuulisuojalista. Leukasuoja estää vetoketjua nipistämästä ja suojaa kylmältä. Säädettävä kuminauha vyötärön sisäpuolella. Kuminauha ja säädettävä tarranauha hihansuissa. Kuminauha ja irrotettava, säädettävä kuminauhalenkki lahkeensuissa. Heijastinpainatus hihoissa ja lahkeissa. Lämmin fleecevuori kauttaaltaan, paitsi hihoissa ja lahkeiden alaosassa topattu, kiiltävä vuori.

Lasten sadevaatteet: Kurahaalarit, sadehaalarit & sadetakit

Lasten sadevaatteet: Kurahaalarit, sadehaalarit & sadetakit – Ellos.fi

Ellos Kids Sadehaalari Panda, jossa fleecevuori. 56 EUR 74,99 EUR −25%. Ellos Kids – Fleecevuorillinen sadehaalari Regna …

Ellokselta löydät kaikki lasten sadevaatteet sateisiin keleihin. Tilaa lasten kurahaalarit, sadehaalarit, sadetakit ja kurahousut helposti netistä!

Ellos Kids Fleecevuorillinen sadehaalari Regna – Sininen

Ellos Kids Fleecevuorillinen sadehaalari Regna – Sininen – Sadevaatteet | Ellos.fi

Vedenpitävä, kevyesti topattu sadehaalari, jossa lämmin fleecevuori. Erinomainen viileisiin syys- ja kevätpäiviin tai märkiin ja loskaisiin talvipäiviin.

Vedenpitävä, kevyesti topattu sadehaalari, jossa lämmin fleecevuori. Erinomainen viileisiin syys- ja kevätpäiviin tai märkiin ja loskaisiin talvipäiviin. Kumimaista materiaalia ja hitsatut saumat. Fleecevuorillinen huppu, jossa upotettu kuminauha edessä. Kuminauha pitää hupun hyvin paikoillaan. Huppu on kiinnitetty painonapeilla. Edessä vetoketju ja painonapillinen tuulisuojalista. Leukasuoja suojaa leukaa vetoketjulta. Säädettävä kuminauha vyötärön sisäpuolella. Kuminauha ja tarranauhatamppi hihansuissa. Lahkeensuissa kuminauha ja irrotettava, säädettävä kuminauhalenkki. Heijastinpainatus hihoissa ja lahkeissa. Lämmin fleecevuori, hihoissa ja lahkeissa kiiltävä vuori. Toppaus hihoissa ja lahkeiden alaosassa. Tuote sisältää kierrätettyä materiaalia, jonka käyttö vähentää jätteen määrää ja luonnonvarojen kulutusta.

Ellos Kids : Sadevaatteet – Lapset | ellos.fi

Ellos Kids Sadehaalari Panda, jossa fleecevuori. 56 EUR 74,99 EUR −25%. Ellos Kids – Fleecevuorillinen sadehaalari Regna …

Ellos Kids – Shoppaile helposti netistä ellos.fi

Sadevaatteet – Ellos

Ellos Kids Sadehaalari Panda, jossa fleecevuori. 56 EUR 74,99 EUR −25%. Ellos Kids – Fleecevuorillinen sadehaalari Regna …

Lasten ulkovaatteet – Ellos

Ellos Kids Fleecevuorillinen sadehaalari Regna. 60 EUR 74,99 EUR −20%. Lisää värejä. Ellos Kids – Sadehaalari Panda, jossa fleecevuori …

Ellos – Sadehaalari Panda, jossa fleecevuori – Musta – 116

Ellos – Sadehaalari Panda jossa fleecevuori – Musta – 116

20.1.2023 — Löydä Ellos – Sadehaalari Panda, jossa fleecevuori – Musta – 116 parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla.

Löydä Ellos – Sadehaalari Panda, jossa fleecevuori – Musta – 116 parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Katso aina edullisimmat kaupat – Hintaseuranta.fi

Ellos sadehaalari 116cm, Lastenvaatteet ja… – Tori

10.2.2023 — Elloksen hieno panda sadehaalari fleecevuorella koko 116cm, vaaleat kohdat tummentuneet hieman, hyväkuntoinen seuraavalle.

Keywords: ellos panda sadehaalari