Mikroaaltouuni wikipedia

Mikroaaltouuni – Wikipedia

Mikroaaltouuni on kodinkone, jolla lämmitetään ruokia ja juomia mikroaaltojen avulla. Mikroaaltouunista käytetään myös nimityksiä mikrouuni ja mikro.

Mikroaallot – Wikipedia

Mikroaallot – Wikipedia

Mikroaallot ovat korkeataajuisia (korkeaenergisiä) eli nopeasti värähteleviä sähkömagneettisia radioaaltoja, jotka muodostuvat sähkö- ja magneettikentästä.

Miten mikrosta tuli kotien vakiovaruste? – Kodin Kuvalehti

Mikron historia | Kodin Kuvalehti

3.10.2011 — Mikroaaltouunin 66 vuotta · 1945 Amerikkalainen insinööri Percy Spencer kehittelee Raytheonilla tutkasovelluksia. · 1947 Raytheon valmistaa …

Mikroaaltouunia on paheksuttu, pelätty ja palvottu. Kokkaustapammekin se mullisti. Olihan se iso. Ja valtavan ruma. Kun sisälle laittoi einespizzan, tuntui kuin olisi teljennyt ateriansa avaruusalukseen. Oli vuosi 1989, ja lapsuudenkotiini oli ilmestynyt kohuttu uutuusvempain: mikroaaltouuni. Äit…

mikroaaltouuni – Wikisanakirja

Wikipedia. Katso artikkeli Mikroaaltouuni Wikipediassa, vapaassa tietosanakirjassa. Mikroaaltouuni. … Mikroaaltouunin tehokomponenttina toimii magnetroni.

mikro – Wikisanakirja

Wikipedia. Katso artikkeli Mikro Wikipediassa, vapaassa tietosanakirjassa. Sisällys. 1 Suomi. 1.1 Substantiivi. 1.1.1 Ääntäminen; 1.1.2 Taivutus …

30 vuotta vanha mikro, 20-vuotias astianpesukone – Iltalehti

Iltalehti

17.1.2019 — 30 vuotta vanha mikro, 20-vuotias astianpesukone… Tällaisia iäkkäitä kodinkoneita suomalaiskodeista löytyy – ”Se vain kestää ja kestää”.

Keittiön koneellistuminen 1900-luvulla | Ruokatieto Yhdistys

Mikroaaltouuni tuli Suomen markkinoille 1960-luvulla. Ensimmäiset mikrot olivat kupumallisia ja poikkesivat melkoisesti nykyisistä malleista.

Kaasuenergia Kaasun käytön yleistyminen 1900-luvun alussa edellytti putkitekniikkaa ja ajanmukaisia kaasulaitteita. Helsingissä ryhdyttiin suunnittelemaan 1800-luvun lopulla ulkomaisen mallin mukaista kaasuverkostoa. Sellainen rakennettiin ja verkko on edelleenkin käytössä. Nykyisin kaasuverkko toimii maakaasulla ja sen piiriin kuuluu noin 33 000 taloutta, 300 ravintolaa ja joukko muita yrityksiä. 1900-luvulla keittiöt koneellistuivat. Ensin tulivat kaasulla toimivat laitteet, myöhemmin sähkökäyttöiset kodinkoneet toivat helpotusta kotitöihin. Nykyään jääkaappi ja liesi ovat osa keittiön perusvarustusta.

Millainen lämpötila mikroaaltouunin sisällä vallitsee täydellä …

Jos et mitään sinne mikroon laita, niin ulkopuolella vallitseva ilmanlämpötila. Ja mikroaaltouunin toimintaan voi perehtyä vaikka wikistä: Mikroaaltouuni – …

Keywords: mikroaaltouuni wikipedia