Näin käytät kuvahakua Googlella ja puhelimella

Kuvahaku on kätevä tapa löytää tietoa internetistä visuaalisen sisällön perusteella. Google tarjoaa kattavan kuvahakutoiminnon, joka mahdollistaa kuvien hakuun liittyvien tietojen löytämisen nopeasti ja helposti. Tässä oppaassa kerromme, miten voit käyttää kuvahakua Googlella sekä tietokoneella että puhelimella.

Kuvahaku Googlella tietokoneella

Google tarjoaa monia tapoja suorittaa kuvahaku tietokoneella. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit hakea kuvia tehokkaasti:

Kuvaan perustuva haku

Perinteisesti kuvahaku on suoritettu tekstipohjaisella hakusanalla. Voit esimerkiksi kirjoittaa hakukenttään sanan “koira” ja Google näyttää sinulle kuvia koirista. Voit myös kokeilla erilaisia sanoja ja termiä saadaksesi haluamasi tulokset.

Kuvaan perustuva haku kameralla

Google tarjoaa myös mahdollisuuden suorittaa kuvahaku ottamalla kuva tai lataamalla kuva omalta laitteeltasi. Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen, kun haluat tietää lisää tietystä kohteesta tai etsiä samankaltaisia kuvia.

Käänteinen kuvahaku

Jos sinulla on kuva ja haluat etsiä siihen liittyvää tietoa, voit käyttää Googlen käänteistä kuvahakua. Voit ladata kuvan tai syöttää kuvan URL-osoitteen ja Google näyttää sinulle samanlaisia kuvia sekä mahdollisia sivustoja, joissa kuva esiintyy.

Kuvahaku Googlella puhelimella

Google tarjoaa myös kattavan kuvahakuominaisuuden puhelimille. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit hyödyntää kuvahakua puhelimellasi:

Kuvahaku kameralla

Puhelimella voit käyttää kuvahakua ottamalla valokuvan tai lataamalla valokuvan laitteeltasi. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen esimerkiksi silloin, kun haluat tietää lisää tietystä tuotteesta tai löytää vastaavanlaisia kuvia.

Käänteinen kuvahaku

Puhelimella voit myös suorittaa käänteisen kuvahaun samalla tavalla kuin tietokoneella. Voit ladata kuvan tai syöttää kuvan URL-osoitteen ja Google näyttää sinulle samankaltaisia kuvia sekä liittyviä sivustoja.

Kuvahakua voi hyödyntää monilla eri tavoilla ja se on erityisen hyödyllinen, kun tarvitset tarkempaa tietoa visuaalisesta sisällöstä. Kokeile rohkeasti erilaisia vaihtoehtoja ja löydä mielenkiintoista sisältöä internetistä käyttämällä kuvahakua Googlella ja puhelimella!

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on kuvahaku Googlella?

Kuvahaku Googlella on ominaisuus, jonka avulla voit etsiä kuvia verkossa syöttämällä sanoja tai kuvia hakukenttään.

Miten teen kuvahaun Googlella kuvalla?

Voit tehdä kuvahaun Googlella kuvalla menemällä Google Kuvat -sivustolle tai valitsemalla “Kuvat” -välilehden perinteisessä Google-haussa ja lataamalla tai liittämällä kuvan hakukenttään.

Miten teen kuvahaun Googlella puhelimella?

Voit tehdä kuvahaun Googlella puhelimella käyttämällä Google Kuvat -sovellusta tai avaamalla Google-sovelluksen ja valitsemalla “Kuvahaku” -välilehden.

Miten teen Googlella käänteisen kuvahaun puhelimella?

Voit tehdä Googlella käänteisen kuvahaun puhelimella avaamalla Google-kuvat sovelluksen tai Google-sovelluksen, napauttamalla kamerasymbolia ja ottamalla valokuvan tai lataamalla kuvan hakukenttään.

Mitä on käänteinen kuvahaku?

Käänteinen kuvahaku on ominaisuus, jonka avulla voit etsiä kuvia verkosta syöttämällä siihen liittyvän kuvan tai URL-osoitteen hakukenttään.

Miten teen käänteisen kuvahaun Googlella tietokoneella?

Tee käänteinen kuvahaku tietokoneella avaamalla Google-kuvat verkkosivuston, napsauta kamera symbolia ja lataa tai liitä kuva hakukenttään.

Mitä hyötyä on käyttää käänteistä kuvahakua?

Käänteinen kuvahaku voi auttaa sinua löytämään lisätietoja kuvista, etsimään vastaavia kuvia tai tuntemattomien kuvien lähdettä.

Miten teen kuvahaun Googlella tietokoneella?

Tee kuvahaku Googlella tietokoneella menemällä Google-hakuun tai Google Kuvat -sivustolle ja syöttämällä sanat tai kuvan hakukenttään.

Onko kuvahaun tekeminen Android-puhelimella mahdollista?

Kyllä, voit tehdä kuvahaun Android-puhelimella lataamalla Google Kuvat -sovelluksen tai avaamalla Google-sovelluksen ja valitsemalla “Kuvahaku” -välilehden.

Miten teen käänteisen kuvahaun mobiililaitteella?

Tee käänteinen kuvahaku mobiililaitteella lataamalla Google Kuvat -sovellus tai avaamalla Google-sovellus, napauttamalla kamerasymbolia ja lataamalla kuvan tai ottamalla kuvan hakukenttään.

Artiklen Näin käytät kuvahakua Googlella ja puhelimella har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 38 anmeldelser