Sohvi sirkesalo wikipedia

Sohvi Sirkesalo: rohkea ja sitkeä kulttuurin ja koulutuksen …

Sohvi Sirkesalo: rohkea ja sitkeä kulttuurin ja koulutuksen puolustaja – VASEN KAISTA

17.3.2017 — Sohvi Sirkesalo: rohkea ja sitkeä kulttuurin ja koulutuksen puolustaja. Avainsanat: Kuntavaali2017Tre. Finlayson muistuttaa tehtaantyttöjen …

VASEN KAISTA Tampere on tasa-arvoinen ihmisten kylä, meidän peloton, suvaitsevainen ja kansainvälinen kaupunkimme. Kaikki lapset ja nuoret saavat laadukasta…

Sohvi Sirkesalo | Tampereen korkeakouluyhteisö

Sohvi Sirkesalo. Lehtori, kansainvälisten asioiden koordinaattori. Liiketalous ja media. Tampereen ammattikorkeakoulu. Sähköpostiosoitesohvi.sirkesalo@tuni.

Tampereen korkeakouluyhteisö

Aki Sirkesalo – Wikipedia

Aki Sirkesalo – Wikipedia

Aki Pekka Antero Sirkesalo (25. heinäkuuta 1962 Toijala – 26. joulukuuta 2004 Khao Lak, Thaimaa) oli suomalainen muusikko ja musiikkitoimittaja.

Tsunami vei Aki Sirkesalon perheineen 16 vuotta sitten ja teki …

Tsunami vei Aki Sirkesalon perheineen 16 vuotta sitten ja teki heistä “surun kasvot” – nyt Sohvi Sirkesalo muistelee surullisia tapahtumia – MTVuutiset.fi

2.5.2021 — Tsunami vei Aki Sirkesalon perheineen 16 vuotta sitten ja teki heistä “surun kasvot” – nyt Sohvi Sirkesalo muistelee surullisia tapahtumia. 5:31.

Tapaninpäivä vuonna 2004 on jäänyt koko maailman mieleen, huonolla tavalla. Kaakkois-Aasian iskenyt tsunami vei yhteensä yli 200 000 ihmisen hengen. Suomalaisia menehtyi 179. Heidän joukossaan muusikko Aki Sirkesalo perheineen. 

Sohvi Sirkesalo – IMDb

Sohvi Sirkesalo. Director: Luonteita. Sohvi Sirkesalo is known for Luonteita (1989), Calamari Union (1985) and Illusion of Seeing (1990).

Sohvi Sirkesalo. Director: Luonteita. Sohvi Sirkesalo is known for Luonteita (1989), Calamari Union (1985) and Näkemisen harha (1990).

Viisi vuotta tsunamista – Agronet

Viisi vuotta tsunamista

26.12.2009 — Mahdollisesti ei… mutta hän oli erinomaisen hyvä radiotoimittaja. Oliko tämä toimittaja Sohvi Sirkesalo hänen siskonsa? Kirjattu …

Viisi vuotta tsunamista

Aki ja Johanna Sirkesalo kuolivat tsunamissa – Kotimaa

Aki ja Johanna Sirkesalo kuolivat tsunamissa – Kotimaa – Ilta-Sanomat

8.11.2015 — Sirkesalon perheen ei pitänyt olla paikalla sillä hetkellä kun tsunami iski. Heidän tarkoituksenaan oli lähteä bussilla viidakkoon katsomaan …

Tunnettu teatterimies Erkki Aura, 72, kirjoitti kirjan tyttärestään Johanna Sirkesalosta, joka kuoli tsunamissa tapaninpäivänä 2004.

Aki Sirkesalon vanhemmat: ”Suru ja ikävä ei poistu koskaan …

10 vuotta tsunamista – Aki Sirkesalon vanhemmat: ”Suru ja ikävä ei poistu koskaan” – Kotimaa – Ilta-Sanomat

26.12.2014 — Muusikko Aki Sirkesalo sekä hänen perheensä menehtyivät tsunamissa Khao Lakissa. Aki Sirkesalo oli koko kansalle tuttu.

Muusikko Aki Sirkesalo sekä hänen perheensä menehtyivät tsunamissa Khao Lakissa. Aki Sirkesalo oli koko kansalle tuttu. On sanottu, että hän antoi tsunamille kasvot.

Calamari Union – Wikiwand

Aki Kaurismäki … ruumisauton kuljettaja. Paavo Piskonen … psykiatri. Mari Rantasila … hotellipalvelija. Sohvi Sirkesalo … baarin myyjä.

Calamari Union on Aki Kaurismäen toinen pitkä elokuva vuodelta 1985. Elokuvassa esiintyi näyttelijöiden lisäksi tunnettuja rockmuusikoita. Syksyllä 1984 Helsingissä kuvattu elokuva on mustavalkoinen. Elokuvassa viisitoista Frank-nimistä miestä ja yksi Pekka lähtee vaeltamaan Kalliosta Eiraan. Suurin osa kuolee matkalla, osa jää muuten sille tielleen ja kaksi viimeistä yrittää soutaa lopuksi ”Eestiin”. Calamari Union oli ensimmäinen suomalainen näytelmäelokuva, jossa näkyi vuonna 1982 käyttöön otettu Helsingin metro. Vielä näkyvämmässä osassa metro oli Pauli Pentin ohjaamassa, Villealfa-yhtiön toisessa elokuvassa Pimeys odottaa, joka kuvattiin ennen Calamari Unionia, mutta sai ensi-iltansa kuukautta myöhemmin.

Keywords: sohvi sirkesalo wikipedia