Turun tori

Turun uusi Kauppatori | Turku.fi

Turun uuden kauppatorin torikauppa on vähitellen päässyt siirtymään varsinaiselle myyntialueelle syksyn kuluessa ja kaupankäynti on normalisoitunut.

Turun kauppatorin webkamera: näe toriparkin työmaa | Torilive

Seuraa livenä Turun kauppatorin historiallista muutosta. Laskuri kertoo, milloin Turun uusi kauppatori on valmis. Webkameran tarjoaa Taiste.

Turun Kauppatori – Facebook

Turun Kauppatori. 3 974 tykkäystä · 235 puhuu tästä. Torikaffetta, lähiruokaa ja aitoa toritunnelmaa.

Kauppatori (Turku) – uusimmat sisällöt – yle.fi

Saariston sydän löytyy Turun uudelta Kauppatorilta. Sillä nimellä kulkee nimittäin torin suunnittelukilpailun voittajatyö.

Turun kauppatori – Wikipedia

Turun uudistuneella Kauppatorilla on nyt tilaa myös uusille yrittäjille! Turun kaupunki avaa neljä uutta kausimyyntipaikkaa Kauppatorille kesäksi 2023.

Turun tori – Turku – 100syytä.fi

Turun Toriparkki on yksityinen ja kotimainen parkkihalli aivan Turun ytimessä, kauppatorin alla. Turun Toriparkki Oy Y-tunnus: 2034713-2 info@turuntoriparkki.fi.

Turun uusittu Kauppatori ja viereinen Kauppahalli ovat täynnä herkullisia syitä poiketa poimimaan korin täydeltä ruokamatkamuistoja.

Turun uusi Kauppatori | Turun ammatti-instituutti

Pysäköinti Turku keskusta | Turun Toriparkki | 3€ /tunti

Pysäköinti Turun keskustan Toriparkissa on saman hintaista kuin kadulla. Maksa kortilla tai lataa Moovy-sovellus. Nollaenergiaparkki, avoinna 24/7!

Keywords: turun tori, tori turku